Meer resultaten voor eherkenning aanbieders

 
eherkenning aanbieders
Heeft een bedrijf meerdere eHerkenningaccounts nodig? Kenniscentrum InfoMil.
Ga naar de inhoud. Home Onderwerpen Integrale regels Omgevingsloket Vragen en antwoorden Bedrijven en particulieren Inloggen op het Omgevingsloket: DigiD, eHerkenning en eIDAS Heeft een bedrijf meerdere eHerkenningaccounts nodig? Heeft een bedrijf meerdere eHerkenningaccounts nodig? We hebben meerdere medewerkers, hebben we dan meerdere eHerkenningaccounts nodig? Ja, een eHerkenningsmiddel wordt aan een persoon uitgereikt. Neem contact op met één van de erkende aanbieders.
Aanmelden als aanbieder Voor aanbieders Lerarenportfolio.
Het Lerarenportfolio staat open voor nieuwe aanbieders en nieuw aanbod. Om u aan te melden als aanbieder in het Lerarenportfolio, moet u onderstaande stappen doorlopen. Stap 1 Inloggen met eHerkenning. U logt in met eHerkenning. Heeft u nog geen eHerkenning, dan kunt u deze aanvragen bij één van de leveranciers op de website van eHerkenning.
Heeft een bedrijf meerdere eHerkenningaccounts nodig? Kenniscentrum InfoMil.
Ga naar de inhoud. Home Onderwerpen Integrale regels Omgevingsloket Vragen en antwoorden Bedrijven en particulieren Inloggen op het Omgevingsloket: DigiD, eHerkenning en eIDAS Heeft een bedrijf meerdere eHerkenningaccounts nodig? Heeft een bedrijf meerdere eHerkenningaccounts nodig? We hebben meerdere medewerkers, hebben we dan meerdere eHerkenningaccounts nodig? Ja, een eHerkenningsmiddel wordt aan een persoon uitgereikt. Neem contact op met één van de erkende aanbieders.
10 vragen over eHerkenning van de Belastingdienst. 10 vragen over eHerkenning van de Belastingdienst.
Het is de bedoeling dat de aanbieders van eHerkenning binnen het netwerk wel met elkaar kunnen concurreren. Als gebruiker kun je op de website van eHerkenning kiezen met welke partij je in zee gaat. Zes partijen bieden eHerkenning-middelen aan op verschillende veiligheidsniveaus. Het tarief hangt onder meer af van dat veiligheidsniveau. Zo kost eHerkenning niveau 2 rond de 20 euro per jaar, terwijl niveau 4 ongeveer 45 euro per jaar kost. Ben ik als ondernemer vrij om voor de goedkoopste variant eHerkenning te kiezen? Nou nee, want de overheidsorganisatie waar je met eHerkenning wilt inloggen, eist een bepaald veiligheidsniveau van het eHerkenningsmiddel. De Belastingdienst vraagt minimaal veiligheidsniveau 3.
Toegangsinformatie.
Hoe en waar kunt u eHerkenning aanvragen? De aanbieders van eHerkenning vindt u op de website van eHerkenning. Voor de basisfunctionaliteit kijkt u bij eH1, voor uitgebreidere functionaliteit bij eH2. Ook voor het upgraden van uw eHerkenningsmiddel naar eH2 niveau kunt u hier de aanbieders vinden.
eHerkenning aanvragen Logius.
Op de website van eHerkenning vindt u informatie over de erkende aanbieders eHerkenning. Zij informeren u over de mogelijkheden en kosten. Start uw aanvraag. Wilt u als overheidsorganisatie aansluiten op eHerkenning? Vraag uw aansluiting aan.: Nu aansluiten op eHerkenning. Bent u een ondernemer start dan uw aanvraag via de aansluitpagina op de website van eHerkenning.: Middel aanvragen of upgraden. Neem contact op. Stuur uw bericht aan info@eherkenning.nl. In het hart van de digitale overheid.
10 vragen over eHerkenning van de Belastingdienst. 10 vragen over eHerkenning van de Belastingdienst.
Bij eHerkenning legt de overheid de kosten bij de gebruikers neer. Dat kunnen overheidsorganisaties zijn die eHerkenning aanbieden, ondernemers die diensten afnemen en de erkende leveranciers. Dit is een verschil met DigiD dat alleen wordt uitgegeven door de overheid en uit de schatkist wordt betaald. Hoeveel kost eHerkenning dan en waar vraag ik het aan? Het is de bedoeling dat de aanbieders van eHerkenning binnen het netwerk wel met elkaar kunnen concurreren. Als gebruiker kun je op de website van eHerkenning kiezen met welke partij je in zee gaat. Zes partijen bieden eHerkenning-middelen aan op verschillende veiligheidsniveaus. Het tarief hangt onder meer af van dat veiligheidsniveau. Zo kost eHerkenning niveau 2 rond de 20 euro per jaar, terwijl niveau 4 ongeveer 45 euro per jaar kost. Ben ik als ondernemer vrij om voor de goedkoopste variant eHerkenning te kiezen? Nou nee, want de overheidsorganisatie waar je met eHerkenning wilt inloggen, eist een bepaald veiligheidsniveau van het eHerkenningsmiddel. De Belastingdienst vraagt minimaal veiligheidsniveau 3.
eHerkenning Wikipedia.
Ontwikkeling Idensys bewerken brontekst bewerken. De Nederlandse overheid werkt samen met het bedrijfsleven aan een nieuwe standaard voor toegang tot online dienstverlening: Idensys. Op dit moment kan men eHerkenning al gebruiken in het bedrijven en consumentendomein. Burgers loggen in met DigiD. Met Idensys wordt het mogelijk om inlogmiddelen zowel in het bedrijven, consumenten als het burgerdomein te gebruiken. Burgers, consumenten en ondernemers kunnen dan zelf kiezen met welk inlogmiddel ze bij een organisatie willen inloggen. Idensys wordt stapsgewijs ontwikkeld. Voor de eerste stap, het introductieplateau eID, vormt het Afsprakenstelsel eHerkenning de basis. Zie ook bewerken brontekst bewerken. Externe links bewerken brontekst bewerken. eHerkenning op Logius.nl. eHerkenning op digitaleoverheid.nl. Bronnen, noten en/of referenties. eHerkenning voldoet eIDAS en is erkend Europees inlogmiddel op eherkenning.nl. a b Afsprakenstelsel eHerkenning. Instellingsbesluit besturing eHerkenning op officielebekendmakingen.nl. Instellingsbesluit besturing elektronische toegangsdiensten op officielebekendmakingen.nl. Handreiking Betrouwbaarheidsniveaus Forum Standaardisatie gearchiveerd. a b c d reconi.nl. a b zlogin.nl. Afsprakenstelsel eHerkenning dode link. a b c Releasekalender, digitaleoverheid.nl. Aanbieders eHerkenning voor bedrijven op eHerkenning.nl gearchiveerd.
Leveranciersoverzicht eHerkenning.
Houd hierbij in gedachten dat u met uw middel ook kunt inloggen op webdiensten waar een lager niveau vereist is. Klik op het logo voor meer informatie over betrouwbaarheidsniveaus. Meer informatie over inlogmethode. Bijvoorbeeld: gebruikersnaam-wachtwoord, token, mobiel en SMS, certificaat. Meer informatie over tarieven. De tarieven in het overzicht zijn per eHerkenningsmiddel excl. De aanvullende kosten kunnen per leverancier verschillen. Lees daarom de voorwaarden van de leverancier goed door. Meer informatie aanvraag. De manier waarop u een eHerkenningsmiddel aanvraagt kan verschillen per aanbieder en per betrouwbaarheidsniveau. Meer informatie over leveringstermijn. De tijd tussen de aanvraag en de ontvangst van het middel verschilt per aanbieder. Houd er rekening mee dat bij sommige eHerkenningsmiddelen poststukken opgestuurd moeten worden. Mocht u met spoed een eHerkenningsmiddel nodig hebben, dan kunt u gebruik maken van zogeheten spoedprocedures die leveranciers in zon uitzonderlijk geval hanteren. Vaak kan een leverancier uw eHerkenningsmiddel dan binnen 24 uur leveren. Houd er wel rekening mee dat hier extra kosten en specifieke voorwaarden aan zijn verbonden. Deze kosten verschillen per leverancier. Bekijk hiervoor de aanvullende kosten. Meer informatie ketenmachtiging. Met een ketenmachtiging kunnen organisaties andere organisaties machtigen om namens hen een online dienst af te nemen met eHerkenning.
eHerkenning Leveranciers Overzicht alle 6 erkend aanbieders.
De aanbieders Z Login en Connectis leveren tegen een betaling een OTP Transponder voor eenmalige codes. Over het algemeen worden deze codes via SMS verstuurd, maar bij deze leveranciers via een speciaal apparaat. Houd er rekening mee dat sommige leveranciers extra kosten rekenen voor SMS berichten. Welke eHerkenning leverancier moet u kiezen? U bent zelf vrij in de keuze van eHerkenning leverancier.
Home eHerkenning van QuoVadis.
Misschien bent u op zoek naar eHerkenning voor uzelf of speelt er een beheervraagstuk in uw organisatie; QuoVadis is uw partner in eHerkenning en wij zijn er om gebruik en beheer van eHerkenning zo simpel en veilig mogelijk voor u te maken.

Contacteer ons